Tränarna

Niklas Arvidsson

Niklas har stor rutin på tävlingsbanorna både i Sverige som utomlands. Niklas är en av våra bästa ryttare just nu och fick pris tilldelat sig genom sin Hingst Click and Cash ,som han utbildat och tagit placeringar med upp till 155. På Ryttargalan 2012 fick Click and Cash ta mot priset som Morgondagens häst.
Niklas har bla vunnit SM på hingsten Cagliostro samt flertal silver medaljer på Click and Cash, Breeders vinster samt unghäst championat vinster och placeringar. Även vunnit flertalet Grand Prix hoppningar.
Niklas är en tävlings människa även om det gäller mockning så skall det tävlas. Han stöttar och hjälper sina elever i vårt och tort.
www.niklas-arvidsson.com

Lotta Björe

A-tränare i hoppning och varit tränare under många år på Ridskolan Strömsholm. Behöver kanske inte någon större presentation. Men arbetar nu sida vid sida med kompisen Sylve Söderstrand och driver klubben Jumpclub i Enköping. Lotta har sedan många år även varit sportkommentator för hoppsporten i tv.
Hon har vunnit två SM och var en av kandidaterna till OS i Sydney på hingsten Niklas. Hon är landslagsledare för ponny hoppningen i Sverige i dag. Lotta hette tidigare Emanuelsson och kommer från den kända hästfamiljen Emanuelsson.
www.jumpclub.se

Maria Falk

Maria Falk driver Sinnerstad Ridcenter utan för Målilla, där hon hjälper till med utbildning av ryttare och häst. Maria erbjuder utbildning både för dressyr-och hoppryttare och deras hästar i olika åldrar och nivåer. Under sina 13 år i Tyskland gick hon beridarutbildningen och den svåra meisterutbildningen.
www.sinnerstad.se

Sylve Söderstrand 

Sylve Söderstrand är Sveriges förbundskapten i hoppningen. Under hans ledning har Sverige tagit OS-,VM-och EM-silver i lag. Tydlighet och noggrannhet har alltid varit styrkan i hans ledarskap.
www.jumpclub.se