Andy Swärd!

En av Sveriges bästa coach och mental rådgivare Andy Swärd kommer till Stall Uggletorp i Vimmerby. Andy har ett idrottsligt förflutet på elitnivå och coachar många av våra största idrotts stjärnor i dag.

            

Vi kommer att kunna erbjuda föreläsning för max 40 personer. Detta kommer att ske 15 november 2012 på Näs.

-Behöver de största stärnorna hjälp?
-Motivation, självförtroende och kunskap om att hantera sin nervositet, är något av det viktigaste faktorerna för att du ska lyckas på tävlingsbanan.

Föreläsning:  Är till för alla idrotts intresserade vare sig det gäller fotboll,golf eller ridning. Framför allt föräldrar som kan vara ett stort problem ute på tävlingsplatserna. Eller varför inte tränare,lagledare, skollärare.....ja alla kan vara med. Jag kan lova att ni får mycket med er hem från denna kväll. Och betydligare lugnare ute på tävlingsplatserna. ca 4 tim.

Den 15 November hade Andy Swärd föreläsning på Näs i Vimmerby om positivt tänkande, hur vi fungerar och hanterar stress. Att vi lever i nuet, här och nu... Andy berättade även om hur han jobbade med de stora stjärnorna inför OS i London 2012.

 

 Några av deltagarna som fick prova på att tänka i en stressad situation.(Det blev lite knepigt..?) 

 Från vänster: Andreas Hermansson, Othilia Petersson(SIF), Eva Johansson(VIRF), Egon Karlsson(SIF), Lisa Blom, Sara Sönnermyr, Marina Murto(VIRF), Maria Falk, Lina Ahlström(VIRF) mfl.                                                                                

Detta gjordes i ett sammarbete mellan Smålands Idrotten, virf och Storebro IF.

Andy kommer tillbaka under våren och då erbjuder han träning till häst i Stall Uggletorp, missa inte detta.